Friske unge mænd cykler til Gambia – Ride to Education

Date:31.05.2015

3 friske unge mænd cykler til Gambia – Ride to Education

Børn uden Grænser har startet et samarbejde med tre unge mænd, som vil cykle fra København til Sifoe, Gambia. Dette er et fundraising-projekt, og alle pengene går ubeskåret til det nye Education Center i Sifoe – derved navnet på projektet ‘Ride to Education’. Vi er meget stolte over, at de tre unge mænd har valgt netop vores forening som deres samarbejdspartner.

Cykelturen er estimeret til 4 måneder (20. august til ca. 20. december) hvor der i alt skal cykles 8.000 kilometer.  Turen går fra København, hvor de skal igennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Marokko, Mauretanien og Senegal for til sidst at ende hos Børn uden Grænsers partner, Young People Without Borders, i Gambia. På turen vil de både krydse den smukke bjergkæde Pyrenæerne og den varme og blæsende Saharaørken – nok to af turens hårdeste udfordringer.

De tre mænd bag projektet er Kristian Rystok Bisgaard (24), Anders Stokholm Nybo (25) og Sune Rahbek Thuesen (24). Projektet er deres egen idé, og de står selv for planlægningen og fundraising til turen. Børn uden Grænser hjælper med fundraising, kontakter i Gambia og oplysningsarbejde.

Ved ankomst i Sifoe har Kristian, Anders og Sune planer om at arbejde frivilligt ved YPWB – måske med en ny fodboldklub!

Børn uden Grænser ønsker dem held og lykke og glæder sig til at følge cykelturen. Vil du også være med til at støtte disse friske cyklister med at samle penge til YPWB’s Education Center? Så tryk her.

Besøg Ride to Education’s hjemmeside

Like Ride to Education på Facebook

Cykelruten

ruten